Een kijkje in de geheimen van Bianchi Oltre XR4

Bianchi's Oltre XR4 zet de erfenis van het fietsmerk voort van premium racefietsaanbiedingen, net als hun vooruitstrevende plannen. Bianchi was er snel bij om veel hedendaagse designelementen in hun racefiets line-up op te nemen. Al jaren bevat de catalogus van de Italiaanse ontwerper conforme rijeigenschappen, schone interne routing en bredere bandenspeling. Bianchi's belangrijkste bijdrage aan de aero-racefietsmarkt is de Oltre XR4. Bij Bimici doen we er alles aan om de fietswinkelervaring te bieden zoals we het ons altijd hebben voorgesteld. Met een samengestelde selectie van de opvallende merken van het wielrennen, hands-on expertise en service, en ongeëvenaarde fietsassemblage bieden wij de beste Bianchi Fietsen in Nederland, evenals selectie en gemak dat online beschikbaar is.


Het kader

We hebben onlangs een paar Bianchi's gezien, maar geen enkele is zo doelbewust ontworpen om de sleep bij hoge snelheden te bedriegen en soepel over de weg te rollen. Onze Celeste Specialissima was een perfect tamme Italiaanse racefiets. Vanwege zijn slanke bouw van 16,25 pond, handelde hij zelfverzekerd op bochtige afdalingen en klom hij grillig. In een boerser en agressiever pakket heeft de Oltre XR4 een vergelijkbare aanpak. Elke buis op het carbon frame is ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren.

De Oltre XR4 is speciaal gebouwd om door de wind te snijden met minimale turbulentie naar de lucht rond het frame, van de zandloperkopbuis tot de ovale onderbuis, afgeplatte bovenbuis, afgeknotte vleugelprofielbuis en verlaagde staande achtervork. De Oltre kreeg verschillende slepende blikken op de groepsrit vanwege het trio Celeste, turkoois en zwarte verf dat elegant over het frame overging in een palindroompatroon.

Oltre XR4 Disc Force AXS


We hebben als fietsers behoefte aan snelheid. We brengen onze dagen door in het zadel, heffen gewichten en eten goed, maar zonder de beste uitrusting is het bereiken van de bovenste trede van het podium moeilijker dan nodig is. Met zoveel fietsen beschikbaar, kan het moeilijk zijn om uw opties te beperken om uw ideale rit te vinden. Bianchi maakt het gemakkelijker met de Oltre XR4 Disc Force AXS Exclusive Road Bike, een in carbon gebouwde allround racefiets die de nadruk legt op geavanceerde aerodynamica, agressieve racegeometrie en lichtgewicht constructie.

De Oltre XR4 is niet alleen ontworpen met aerodynamica in het achterhoofd, maar ook met efficiëntie in het achterhoofd. Met de meegeleverde flat-mount schijfrem kunt u snel en veilig remmen in alle weersomstandigheden, ongeacht hoe glad de wegen zijn. De Enve 45 tubeless wielset, die P zero race tubeless banden voor en achter omvat, biedt ook uitstekende handling en grip, wat resulteert in een soepele en efficiënte algehele rit.

Uiteindelijk


Eén ding is zeker: de Bianchi Oltre XR4 is een uniek platform om op de weg te rijden en mee te pronken. Het zorgde ervoor dat we iets langer in het zadel wilden blijven dan we hadden verwacht, waardoor het teruggeven aan Bianchi iets moeilijker was dan normaal. Het innovatieve frameontwerp onderscheidt hem in het groeiende segment van moderne aero-racefietsen. We verwachten dat de felbegeerde verering van 's werelds oudste fietsmerk nog jaren zal voortduren terwijl Bianchi hun hoofdkantoor renoveert en de essentie van "Made in Italy" opnieuw uitvindt.  

Source


Comments

Popular posts from this blog

Bianchi racefietsen en kledingoverhemden: rijd in comfort en elegantie

Bianchi-fietskleding en grindfietsen: ontdek de geweldige buitenritten

Onderzoeknaar de uitmuntendheid van Bianchi racefietsen: de Bianchi Oltreen E-Bike-serie