Wat zijn de kwaliteiten van Bianchi fietsen en waarom zou je er een kopen bij Bimici?

 Bianchi is 's werelds oudste fietsfabrikant en bestaat al meer dan 130 jaar. Bianchi is een constante kracht in de Tour de France, met een rijk parcours, variërend van Pantani tot Coppi. Bianchi Gravelbikes en cyclocross bikes zijn geschikt voor endurance rijden en racen. Als je op zoek bent naar een winter racefiets, een tourer of een full-on gravelbike, dan heeft het assortiment iets voor jou.



Bianchi is een high-performance fietsfabrikant die zich onderscheidt door productgedreven technologie, Italiaans design en innovatie. Bianchi beschouwt het frame als het hart van de fiets en investeert voortdurend in materiaaltechnologie om de beste fietsen ter wereld te produceren - hun kennis van fietsafhandeling is ongeëvenaard, wat resulteert in fietsen die een genot zijn om te rijden.

Alle frames, evenals alle graphics en kleurencombinaties, worden ontworpen en ontwikkeld in het hoofdkantoor van Bianchi in Treviglio (nabij Bergamo, Italië), van hun iconische celeste-kleur tot de vrijheid van aangepaste Tavalozza-verfontwerpen. Al meer dan een eeuw loopt Bianchi voorop met race-bewezen geometrie en heeft het voortdurend geïnnoveerd met nieuwe technologie via zijn Reparto Corse (Racing Department).

Nieuwe Bianchi Oltre

De verbluffende geheel nieuwe Bianchi Oltre is het resultaat van Bianchi's grootste ontwikkelingsproject tot nu toe. Hun opdracht was ambitieus en onderzocht elk onderdeel van het nieuwe ontwerp en, nog belangrijker, als onderdeel van een geïntegreerd systeem - met de grootste en belangrijkste component van allemaal in het centrum van het ontwerp. De ruiter.



Het heeft geen zin om een fiets te optimaliseren in isolatie van de rijder. Als het gaat om aerodynamische luchtweerstand – en de nieuwe Oltre is vooral een aerodynamisch geoptimaliseerde fiets – is de rijder veruit het belangrijkste 'object' in het bike-plus-rider-systeem. De nieuwe Oltre bereikt dus twee aerodynamische doelen: hij optimaliseert zowel de bijdrage van de fiets als de bijdrage van de fiets en de rijder samen. Dit alles met behoud van Oltre's kenmerkende kenmerken van responsiviteit, uitgebalanceerde handling en soepelheid.

Wij hebben een uitstekende marktpositie in Nederland

Bimici is een online winkel van fietsen. Wij hebben een netwerk van online en offline speciaalzaken voor fiets- en outdooractiviteiten door heel Nederland. Wij bieden onze klanten de meest recente fiets- en outdoorproducten op ons moderne platform, dankzij een internationale aanpak en jarenlange ervaring in de branche. Wij bieden onze producten aan tegen uiterst concurrerende prijzen en zijn bovendien extreem klantgericht.

Waarom zou u bij Bimici kopen? 

Simpel gezegd, wij zijn de beste gespecialiseerde fietsdealer op het internet, die expertise en een divers productaanbod combineert met alle voordelen van online winkelen. Bestel vanuit het gemak van uw eigen huis of onderweg met onze mobiele winkel.



U hoeft zich geen zorgen te maken over openingstijden of fietsbezorging. Een primaire nadruk bij Bimici is deskundig advies: er is deskundig klantenservicepersoneel bij de hand om eventuele fietsgerelateerde vragen te beantwoorden. Je leert alles wat je nodig hebt om een fiets te krijgen die ideaal is voor jou. Om u te helpen bij het selecteren van de ideale fiets, bieden we gepersonaliseerde begeleiding. Heeft u kleding en accessoires nodig? Geen nood; onze klantenondersteuning zal ook nuttige richtlijnen bieden met betrekking tot deze producten. We hebben ook de beste Bianchi Racefietsen die aan de kwaliteitsnormen kunnen voldoen.


Uw ultieme Bianchi-fietsenwinkel is hier bij Bimici


Comments

Popular posts from this blog

Bianchi racefietsen en kledingoverhemden: rijd in comfort en elegantie

Onderzoeknaar de uitmuntendheid van Bianchi racefietsen: de Bianchi Oltreen E-Bike-serie

Bianchi-fietskleding en grindfietsen: ontdek de geweldige buitenritten