Een inzicht in Bianchi Sprint Ultegra Disc racefiets

De Bianchi Sprint Ultegra Disc racefiets controleert alle vakjes voor aspirant-wegracers door een soepele handling en topprestaties te combineren in een betaalbaar, hoogwaardig pakket. De Sprint is extreem aanpasbaar en kan concurreren in een verscheidenheid aan sporten. Van sportief tot criterium, zijn sportieve geometrie leent zich voor elke wegactiviteit zonder het comfort op te offeren dat beginners nodig hebben. De carbon monocoque constructie van de Sprint zorgt voor slanke, strakke lijnen van balhoofdbuis tot uitval. In combinatie met een full carbon voorvork is de rit soepel en trillingsvrij, en de hydraulische schijfremmen zorgen voor een uitstekende remkracht onder alle omstandigheden. De Shimano Ultegra groepset is licht van gewicht en klaar om elke rit aan te kunnen, dankzij de onberispelijke schakelprestaties.



Belangrijkste punten van Bianchi Sprint Ultrega


  • Het full carbon frame is lichtgewicht, stijf en responsief, waardoor het ideaal is voor gran fondo's en wegraces.

  • De carbon constructie zorgt voor een lichtgewicht en nauwkeurige handling.

  • Het aerodynamische frame biedt verbeterde wegprestaties.

  • De kabelgeleiding van het interne frame zorgt voor een schoon en helder uiterlijk.

  • Geometrie geïnspireerd door racen zorgt voor een wendbare, instinctieve handling.

  • Snelvuur en betrouwbare lichtmetalen velgen Velomann VR30

  • Shimano Ultegra's 11-speed groepset is licht van gewicht en nauwkeurig.

  • Shimano BR-R8070 hydraulische schijfremmen zorgen voor krachtige en nauwkeurige remkracht.

Gebouwde, dubbel gecontroleerde, gefinetunede en geteste fietsen bij Bimici


Onze gekwalificeerde monteurs bouwen, controleren, tunen en testen al onze fietsen volledig voordat ze veilig worden verpakt voor levering. Het enige dat u hoeft te doen, is het stuur aan de stuurpen bevestigen en vastdraaien met behulp van de meegeleverde gedetailleerde instructies of door onze video te bekijken en de meegeleverde GRATIS gereedschappen te gebruiken.

Alle fietsen die in onze winkel in Nederland zijn gekocht, zijn gebouwd, getest en klaar om te rijden. Houd er rekening mee dat fabrikanten de specificaties af en toe zonder kennisgeving kunnen wijzigen. Tenzij anders aangegeven, worden fietsen niet geleverd met pedalen. Fietsen die voor levering worden besteld, hebben de pedalen niet geïnstalleerd; Raadpleeg voor hulp de gebruikershandleiding en de meegeleverde pedaalinstallatiehandleiding. Wij installeren geen fietsaccessoires zoals spatborden. Fietsen die worden besteld voor levering met tubeless compatibele banden en velgen, worden geleverd met binnenbanden of tubeless kleppen geïnstalleerd, afhankelijk van het merk. Aparte kit is te koop. Neem contact op met onze klantenservice in de Bimici in de Huismanstraat, Nederland als u hulp nodig heeft.



Een stukje geschiedenis


In de jaren 1970 introduceerde Bianchi de Sprint als een van de Bianchi Racefietsen, die snel populair werd onder Bianchi-rijders en racers vanwege de precieze handling en het racy gevoel. Bianchi heeft een nieuwe Sprint uitgebracht in dezelfde geest als de originele iconische fiets voor 2020. De nieuwe Sprint is een carbon racefiets met race-DNA die ook een echte allrounder is voor diegenen die hun fietsen willen verbeteren. De nieuwe Sprint is verkrijgbaar in zowel Disc- als Caliper-versies voor maximale veelzijdigheid, dus of je nu een beginnende Crit-racer bent of een toegewijde sportieve en rondo-rijder, de Sprint helpt je om je rijden naar een hoger niveau te tillen zonder de bank te breken.


Source

Comments

Popular posts from this blog

Bianchi racefietsen en kledingoverhemden: rijd in comfort en elegantie

Bianchi-fietskleding en grindfietsen: ontdek de geweldige buitenritten

Onderzoeknaar de uitmuntendheid van Bianchi racefietsen: de Bianchi Oltreen E-Bike-serie