Wat is de betekenis van Bianchi racefietsen?

Bianchi is een van de toonaangevende merken in de internationale fietsmarkt en heeft meer dan 130 jaar geschiedenis die begon in 1885. Bianchi, een historisch Italiaans merk, is een fietsbedrijf dat wordt gekenmerkt door productgerichte technologie, Italiaans design en een wereldwijde markt. Bianchi gelooft dat het frame het hart van de fiets is en investeert voortdurend in materiaaltechnologie met als doel de beste fietsen ter wereld te produceren. Bianchi biedt een compleet assortiment modellen van weg, MTB, City-Fitness, elektrische fietsen en accessoires om aan de behoeften van alle fietsers te voldoen. Alle frames worden ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Bianchi in Treviglio (Bergamo, Italiƫ), net als alle grafische en kleurencombinaties.

In de racerij pionierde Bianchi met de ontwikkeling van race-bewezen geometrie en technologie toen de markt zich verplaatste van staal naar aluminium en vervolgens naar titanium, en nu naar het meest geavanceerde materiaal, carbon. F.I.V. Edoardo Bianchi Spa, opgericht in 1885 door Edoardo Bianchi, maakt deel uit van de Cycleeurope AB-groep, een Zweeds bedrijf van Grimaldi Industri AB, bekend als een van de belangrijkste eigenaren van de fietsindustrie wereldwijd. Italiaanse racefietsen zijn er zonder compromissen, of het nu Bianchi Gravelbikes zijn voor aanhoudende off-road avonturen, of stalen racefietsen voor vintage liefhebbers.

Bianchi - het meest prestigieuze fietsmerk ter wereld


Zelfs de kleur van de Bianchi wielen is legendarisch. Zelfs de grote Fausto Coppi won twee Tours de France en vijf Giros in de turkooisgroene Celeste. Het siert nog steeds de meeste racefietsen en truien van de fietsfabrikant die in 1885 in Milaan werd geboren. Je voelt meer dan 130 jaar traditie, passie en technische innovatie in een Bianchi racefiets. Een tweewielige kunst uit Italiƫ.



Bianchi racefietsen - onmiskenbaar, van hoge kwaliteit en veelzijdig


Bianchi combineert traditie en moderniteit als geen ander fietsmerk. De Bianchi Oltre X3 (CV DISC) is de ideale fiets voor extreem racen met een extreem licht, stijf en aerodynamisch frame met Countervail-technologie. Dankzij weerbestendige hydraulische schijfremmen kunt u in alle weersomstandigheden op maximale snelheid de perfecte lijn volgen. Wanneer de wegen bochtig zijn of wanneer je aan de top van je volgende criterium of triatlon wilt staan, laat de nieuwe Aria DISC je fietshart sneller kloppen. Agressief, wendbaar en wendbaar, met een gestroomlijnd frame, aerodynamische voorvork, full carbon aerostoel en hydraulische platte schijfremmen: de Aria is een absolute knaller voor de prijs die hij levert.

Bianchi Racefietsen belooft een grote selectie. Van dagelijks woon-werkverkeer of cyclocrossavonturen tot lange reizen of bostochten tot backpacktochten: Orso en Impulso zijn uitgerust voor elke situatie. De Orso, de opvolger van de legendarische Bianchi Volpe, is niet alleen veelzijdig, maar ook leuk om te rijden dankzij het sterke stalen frame, de grotere bandenspeling, meerdere montageopties, carbon voorvork en hydraulische schijfremmen. Meer racen, maar net zoveel avontuur, met een hydrogevormd aluminium frame, biedt Bianchi's Impulso Allroad een delicate balans tussen snelheid en rijplezier gedurende uren op alle oppervlakken. 

Bimici


Bij Bimici bieden wij u de beste Bianchi Bikes in Nederland die aan de kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Wij bieden u ook perfecte Bianchi kleding en andere accessoires.

source: https://www.zupyak.com/p/3621808/t/wat-is-de-betekenis-van-bianchi-racefietsen


Comments

Popular posts from this blog

Bianchi racefietsen en kledingoverhemden: rijd in comfort en elegantie

Verken Bimici om Bianchi E-bikes en kledingoverhemden te kopen

Verken Bimici om Bianchi fietssokken, kleding en elektrische fietsen te kopen in Nederland